« Kaikki artikkelit

Yhteystiedot

Anni Sinnemäki
anni.sinnemaki [ät] eduskunta.fi
(09) 432 3166

Postiosoite:
00102 Eduskunta

Eduskunta-avustaja
Emma Kari
emma.kari [ät] eduskunta.fi
050 574 0815

Nettisivut
Antti Kekki, antti.kekki [ät] gmail.com
Elmo Sarpaniemi, graafinen suunnittelu
Riku Pihlanto, valokuvat

Kommentit

 1. Seija Takala

  Haluan kommentoida tähän turkistarhausjuttuun. Miksi ei samalla kielletä esim marsujen, hamstereiden ym häkkihoitoon, niiden oloja ei valvo kukaan eikä niiden elinolosuhteet muutenkaan ole luonnon olosuhteita muutenkaan vastaavia.
  Jos minulla olisi varaa niin hankkisin turkin, koska nämä nykyiset ns hienot asusteet eivät aja samaa asiaa, hiostavia keinokuitupukuja, joilla jo lapset saadaan sairastumaan. Aito turkki on enempi luonnonmukainen samoinkuin villa.

  • Anni

   Kiitos kommentista!

   Vihreät kannattavat totta kai kaikkien eläinten hyvää kohtelua, myös lemmikkieläinten. Marsuja ja hamstereita ei kuitenkaan kukaan varmastikaan pidä niin pienissä häkeissä kuin turkiseläimiä, kettuja ja minkkejä esimerkiksi.

   Aidon turkin tuottaminen kuluttaa runsaasti uusiutumattomia luonnonvaroja kuten öljyä, joten sellaisen valmistaminen ei suinkaan ole ympäristöystävällistä tai ”luonnonmukaista”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *