« Kaikki artikkelit

Kampanjaherkku

Vihreiden kampanjaa tehdään kaikkialla paitsi tv:n mainoskatkoilla.
Koska mikään elinmuoto ei ole meille vieras, oli luonnollista, että
Anni vieraili täysin uudenlaisessa nettiviihdeohjelmassa tarjoilemassa
vähän poliittista hapatusta. Sangen onnistunut kokemus, kokeilkaa
vaikka. Pieksee luukutuksen ja hyytävien pakkaspäivien jäätyneet jalat
kuus-nolla.

Pienenä pohjustuksena: kaikki alkoi viime syksynä, kun helsinkiläiset pojankoltiaiset eli kohta kolmikymppiset Juha, Antti ja Pekka siirsivät ajatusmyrskynsä helmet konkretiaan. Levottomista sisäpiirivitseistä, älyttömistä nettilinkeistä ja nautinnonhalusta syntyi Herkkusia.tv. Kuten nimikin vihjaa, nettiviihdeohjelmassa on kyse erilaisista ihanuuksista.
Pojille maistuvat perinteisten ruoka- ja drinkkiherkkujen lisäksi hauskimmat nettivideot, taikatemput, t-paidan taittelu ja borderline-ilmiöt. Melkoisen kryptinen mutta toimiva kombo, koeaja itse: ---> herkkusia.tv

herkkusia_tv.jpgPian huhu kertoi ja Herkkusten seiskajakso todisti, että nautinnon lonkero ulottuu myös politiikkaan. (!!) Vaikka jaksossa vieraillut radiojuontaja-poliitikko Lotta Backlund on sinänsä ainutkertainen pakkaus, ei meille tullut tietysti lainkaan yllätyksenä, että Annia alettiin kosiskella seuraavaksi vieraaksi. Annihan on selkeästi politiikan kuumin herkku; älykäs, karismaattinen ja huumorintajuinen. So next 4 years! ;-)

Tiistaina 20.2.2007 Anni sitten vieraili Eiran kotistudiossa. Kun tiedustin miten oli mennyt, Anni nauroi että pojat oli tosi hauskoja ja että "ne tarjos mulle viiniä ja kysy että mitä tykkään ja tykkäsin kyllä ja sitten ne hehkutti että mahtavaa, me on löydetty viini josta Anni Sinnemäki pitää!" Herkkusten tekijäjoukko oli yhtä fiiliksissä, vaikka Antti paljastikin, että ensimmäistä kertaa ohjelman historian aikana tiimi JäNNITTI kuvauksia :-D Homma oli silti mennyt erinomaisesti putkeen ja pian on uunituoreita lämpimäisiä verkossa... Näin se kampanja etenee. Hyvällä sykkeellä!

 

Meri Pekkanen
Kirjoittaja on 28-vuotias toimintaterapeuttiopiskelija, joka urheilee, politikoi ja kokkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *