« Kaikki artikkelit

13.-14.6. Unelmien kirjasto Kampin Narinkkatorilla

Lainaa kirjoja, kerro mielipiteesi tulevaisuuden kirjastoista ja kuule loistavaa kirjailijaohjelmaa.

Unelmien kirjasto on kaupunkitapahtuma, jonka tarkoituksena on kohdistaa katseita kaikkien rakastamaan, mutta usein pölyttyneeksi miellettyyn kirjastoon. Kirjastossa jaetaan, tuodaan ja viedään kirjoja ja tavaraa, nautitaan kaupungista, tiedosta, taiteesta ja kirjoista ja ennen kaikkea pohditaan sitä, millaisia ovat tulevaisuuden kirjastot. Olet erittäin tervetullut mukaan. 

Mukana mm. Juha Itkonen, Kajta Kallio, Heidi Hautala, Jyrki Kiiskinen, kirjaston sauna, suuri kirjastokysely, kirjastotyöpajat, Peter Mickwitz, Maarit Verronen, Tere Vadén ja runokaraoke. Lisätietoja: http://unelmienkirjasto.wordpress.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *