« Kaikki artikkelit

6.9. kulttuuripolitiikkaa Kuopiossa

Anni vieraillee lauantaina 6.9. Kuopion vihreiden ja Kuopion vihreiden nuorten ja opiskelijoiden tapahtumissa keskustelemassa kulttuuripolitiikasta. Illalla ohjelmassa on osallistuminen Kirjakantti-tapahtumaan

Vuoden 2008 Kirjakantti pohtii runon ja äänen suhdetta. äänirunoudenseminaarin päävieras japanilainen äänitaitelija Tomomi Adachi esittää improvisoituja nonsense-runojaan. Sanan ja sävelen suhdetta ruotivat lauluntekijä Heikki Salo sekä sanoittaja, kansanedustaja Anni Sinnemäki. Jazzanassa Sanna Karlström ja Risto Oikarinen käyvät runoillaan vuoropuhelua musiikin kanssa. Lavarunoillassa mietitään kumpi on tärkeämpi – runo vai esitys.

Lauantaina 6.9. klo 18–19.30 Sokeana hetkenä, Anni Sinnemäki Kumminaitassa, Ravintola Kummisedässä, Minna Canthin katu 44, Kuopio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *