« Kaikki artikkelit

Kunnallisvaalit 2008

Kiitos vaalituloksesta äänestäjille!

Kunnallisvaalit olivat Vihreille suuri menestys niin Helsingissä kuin koko Suomessa. Vihreät nousivat Helsingin toiseksi suurimmaksi puolueeksi ja maan neljänneksi suurimmaksi. Itse sain huimat 3557 ääntä - suurkiitokset kaikille äänestäjille!

Lue lisää...

sinnemaki2008-5-pieni.jpgOlen ollut Helsingin kaupunginvaltuutettu vuodesta 2005. Tuon ajan olen toiminut myös kulttuuri- ja kirjastolautakunnassa kirjastojen ja kulttuurin projektien, festivaalien ja vapaiden ryhmien tuen lisäämiseksi. Olen ollut aktiivinen uuden keskustakirjaston ideoinnissa. Helsingin keskusta tarvitsee tilaa, jossa ei tarvitse ostaa mitään.

Kunnissa päätetään kaavoituksesta, terveydenhuollosta, siitä missä kulkee pyörätie ja onko sunnuntaisin mahdollista käydä kirjastossa. Työ valtuutettuna on tärkeää, Vihreä valtuustoryhmä on tehnyt Helsingistä parempaa kaupunkia.

Ota kantaa Helsinkiin! Vaalipäivä 26.10.2008, ennakkoäänestys 15.-21.10.2008. Olen ehdolla numerolla 222.

Tukiryhmä

Olet tervetullut mukaan tukiryhmäni toimintaan. Tukiryhmässä toimiminen on mahdollisuus tuoda uusia ideoita ja omia näkemyksiä politiikkaan. Vaalit ovat myös hauska tapahtuma. Jaa esitettä kadulla ja kohtaa kaupungin tyypit! Ilmoittaudu mukaan tukiryhmään Johanna Hautakorvelle, johanna.hautakorpi [ät] iki.fi.

Tukiryhmä tenttaa ehdokastaan: 10 kysymystä Helsingistä

Kunnallisvaalikampanjan vaalirahoitus

Vaaliteemat:

Tervetuloa kaupunkiin!

Uudet asukkaat Suomesta ja kauempaa ovat tervetulleita Helsinkiin. Uusille ja vanhoille asukkaille rakennetaan riittävä määrä sekä vuokra- että omistusasuntoja. Maahanmuuttajille on tarjottava hyvää suomen ja ruotsin kielen opetusta sekä opastusta elämään Suomessa.

Kaupunki raiteiden varrelle

Uudet viihtyisät asuinalueet rakennettava hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrelle ja uusia kaupunginosia raideyhteyden päähän. Tarvitaan lisää pyöräkaistoja ja mahdollisuus ottaa pyörä maksutta mukaan junaan. Ei kannatusta ruuhkille, ei edes sähköautoruuhkille. Mutta ruuhkamaksuille kyllä!

Avoin kaupunkitila ja -kulttuuri

Sirkus, skeittaus ja vapaat teatteriryhmät ovat kaupunkikulttuuria, jota tulee vaalia. Uudessa keskustakirjastossa on oleskelu sallittu. Avoimessa kaupungissa tarvitaan tilaa. Lue kirjastoaiheinen haastattelu Annista.

Metsät kuuluvat metropoliin

Luonnon monimuotoisuuden ja virkistyksen edistämiseksi kaupunkimetsiä hoidettava ilman avohakkuita. Sipoonkorvesta kansallispuisto, Itä-Helsingin Nuuksio!

Hyvinvointia herkille helsinkiläisille

Terveysongelmia voidaan ehkäistä ennalta. Tarvitaan työterveyshuolto työttömille ja kotipalvelua lapsiperheille. Vanhainkoteihin hyvän hoivan lisäksi taide-elämyksiä.

Terveydenhuollossa tärkeintä on parantaa perusterveydenhuoltoa. Mielenterveyspalveluihin pitää olla helppo päästä. Korvaushoitoa on annettava niille, jotka sitä tarvitsevat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *