« Kaikki artikkelit

Kiitos vaalituloksesta äänestäjille!

Kunnallisvaalit olivat Vihreille suuri menestys niin Helsingissä kuin koko Suomessa. Vihreät nousivat Helsingin toiseksi suurimmaksi puolueeksi ja maan neljänneksi suurimmaksi. Itse sain huimat 3557 ääntä - suurkiitokset kaikille äänestäjille!

Toivottavasti ihmiset ovat yhteydessä ideoineen, huolineen ja ehdotuksineen:
anni.sinnemaki [ät] eduskunta.fi

Vihreillä on nyt mahtava tilaisuus muuttaa Helsinkiä parempaan suuntaan. Tässä muutamia ajatuksiani siitä, mitä Helsingissä pitää nyt tehdä.

1) Pyöräily: nostetaan pyöräily uudelle tasolle Helsingissä. Parannetaan väyliä, niiden kunnossapitoa ja parkkeerausta. Rakennetaan pyöräilykeskus. Nimetään selvitysmies, joka kartoittaa pyöräilijöiden kannalta tärkeimmät muutettavat asiat. Sitten muutetaan ne.

2) Korvaushoito: hankkiudutaan eroon korvaushoidon jonosta. Lyhennetään hoitoon pääsyä kolmeen kuukauteen. Tästä syntyisi valtavasti hyötyä.

3) Joukkoliikenne: neuvotellaan muiden kanssa hyvä kokonaisuus siitä, että palvelutaso paranee ja lipunhinnat laskevat. Saataisiinko investoinnit ja raidejokeri aikaisemmin liikkeelle?

4) Kirjasto: varmistetaan hankintamäärärahojen riittävä taso, joka voisi olla 7 euroa asukasta kohden vuonna 2013. Huolehditaan kirjastojen kehittämisestä siitä, että nykyisissä kirjastoissa on mahdollisuuksia tehdä myös uutta toimintaa. Samalla kehittämistyö keskustakirjaston osalta tulee tehtyä koko kirjaston kentällä. Toimitaan keskustakirjaston puolesta unohtamatta olemassa olevia kirjastoja.

5) Terveyskeskukset: hoidetaan asiat niin, että terveyskeskuksissa on riittävästi lääkäreitä. Otetaan käyttöön parhaat käytännöt ennaltaehkäisevästä työstä. Palvellaan erityisen hyvin haavoittuvia ryhmiä: esi-merkiksi työttömien terveyden edistäminen ja matalan kynnyksen mielenterveyshoito.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *