« Kaikki artikkelit

Ehdolle puolueen puheenjohtajaksi

Toukokuun puoluekokouksessa Vihreille valitaan uusi puheenjohtaja. Vihreät on aktiivinen ja kasvava joukko ihmisiä, joiden tavoitteena on toimia tehokkaasti ekologisesti ja sosiaalisesti oikeudenmukaisen yhteiskunnan puolesta. Tällaista puoluetta olisi kunnia johtaa.

Kutsun mukaan puheenjohtajakampanjaani kaikki, jotka haluavat olla miettimässä kanssani puolueen eteenpäin viemistä. Kampanja ei ole valmis, eikä sen pidäkään olla ennen kuin tarpeeksi monet ihmiset ovat olleet mukana tekemässä sitä.

Asioita, joita mielestäni pitää tehdä ja linjata tämän kevään aikana ovat ainakin:
- puolueen talouspoliittisen profiilin nostaminen ja kantojen aktiivisempi esiintuonti
- veropoliittinen keskustelu lähiajan ja pidemmän tähtäimen tavoitteista
- klassisen ympäristöpolitiikan nostaminen esiin niin, että voimme haastaa sillä muita puolueita
- sosiaaliturvan uudistamisesta ja köyhyyden vähentämisestä päälle painaminen

Kevään eurovaalit antavat yhdessä puheenjohtajakampanjan kanssa erinomaisen mahdollisuuden puhua näistä teemoista myös Suomea laajemmassa mittakaavassa.

Puolueiden väliset kannatuserot elävät rajummin kuin pitkään aikaan. Nyt voimme ottaa ratkaisevan askeleen yli 10 prosentin puolueeksi. Puheenjohtajakampanjan aikana haluan käydä keskustelua toiminnan parantamisesta ja keinoista, joilla kannatusta kasvatetaan. Kentän toiminnan vahvistaminen ja kyky kommunikoida ihmisten kanssa ovat tässä tärkeimpiä. Kunnallisvaalit loivat hyvän pohjan vähintään kahden europarlamenttipaikan nappaamiselle ja tuleville eduskuntavaaleille. Päämääränä on toimia niin, että seuraavien eduskuntavaalien jälkeen olemme yli kymmenen prosentin ja 20 kansanedustajan puolue.

Toivon, että tästä tulee mahtava ja puolueen toimintaa vahvistava puheenjohtajakampanja. Kaikki, jotka haluavat tulla mukaan puheenjohtajakampanjaani, kirjoittakaa minulle tai olkaa yhteydessä Veikko Halmetojaan (veikko.halmetoja [ät] tamperelainen.org)

Tapaamisiin eri puolilla Suomea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *