« Kaikki artikkelit

Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Vihreät saavat läpi ainakin 20 kansanedustajaa

Suuri osa suomalaisista jakaa Vihreiden arvot ja tavoitteet. Voimme vakuuttaa heidät siitä, että meitä kannattaa äänestää. Politiikkamme on oltava selkeää ja ymmärrettävää. Meidän on puhuttava arkipäivän ongelmista ja tarjottava niihin ratkaisuja. Meidän on oltava läsnä siellä, missä ihmiset ovat. Annamme yhä liikaa tasoitusta muille puolueille viestinnässä ja kampanjoinnissa.

Tavoitteenani on vakiinnuttaa Vihreiden asema yhtenä neljästä suuresta puolueesta.

Olen sitoutunut puolueen strategiassa asetettuun tavoitteeseen prosentin kannatuksesta vuoden 2015 vaaleissa. Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa tavoitteeni on yli 10 prosentin kannatus ja 20 kansanedustajaa.

Kannatuksen kasvuun tarvitaan vihreän politiikan vahvistamista meille heikommilla osa-alueilla. Meidän on kyettävä tarjoamaan ratkaisuja niin mökinmummon kuin apurahatutkijan arjen ongelmiin. Uskon, että suomalaiset ovat entistä kiinnostuneempia myös globaalien ongelmien uskottavista ratkaisuista.

Tarvitsemme enemmän erinomaisia ehdokkaita kaikissa vaaleissa. Tavoitteenani on, että seuraavissa kunnallisvaaleissa lähes kaikkialla Suomessa voi äänestää vihreitä ehdokkaita.

Politiikkamme on selkeää ja ymmärrettävää.

Menestymme lähiöissä, taajamissa ja pienissä sekä keskisuurissa kaupungeissa.

Takaisin puheenjohtajuuden tavoitteisiin

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *