« Kaikki artikkelit

27.5. – 2.6. Eurovaalien ennakkoäänestys

Think Big Vote GreenEurovaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 27.5. Ennakkoon voi äänestää 27.-30.5. ja 1.- 2.6. ja ulkomailla 27.-30.5.

Vihreät eurovaaleissa >>

Ne kaksi vihreää, jotka valitaan europarlamenttiin, tulevat olemaan ne suomalaiset henkilöt, jotka pystyvät vaikuttamaan eniten globaaliin ilmastopolitiikkaan. Tämän Satu Hassi on omalla merkittävällä työllään osoittanut. Yksittäisillä europarlamentaarikoilla on valtaa, jos he haluavat ja osaavat sitä käyttää ja Vihreät osaavat.

Kansainvälinen talouskriisi on osoittanut, että markkinataloudelle tarvitaan kansainväliset pelisäännöt. Tästä Vihreät ovat puhuneet vuosia. Euroopan unioni voi vaikuttaa siihen, että rahoitusmarkkinoiden toiminnasta tehdään läpinäkyvää ja, että veroparatiisit saadaan suljettua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *