« Kaikki artikkelit

7.6. Äänestä eurovaaleissa!

Kesäkuun alun eurovaalien tärkeyttä ei voi liikaa korostaa. Sunnuntaina 7.6.2009 päätetään Euroopan suunnasta seuraavalle viisivuotiskaudelle.

Ne kaksi vihreää, jotka valitaan europarlamenttiin, tulevat olemaan ne suomalaiset henkilöt, jotka pystyvät vaikuttamaan eniten globaaliin ilmastopolitiikkaan. Tämän Satu Hassi on omalla merkittävällä työllään osoittanut. Yksittäisillä europarlamentaarikoilla on valtaa, jos he haluavat ja osaavat sitä käyttää ja Vihreät osaavat.

Kansainvälinen talouskriisi on osoittanut, että markkinataloudelle tarvitaan kansainväliset pelisäännöt. Tästä Vihreät ovat puhuneet vuosia. Euroopan unioni voi vaikuttaa siihen, että rahoitusmarkkinoiden toiminnasta tehdään läpinäkyvää ja, että veroparatiisit saadaan suljettua..

Europarlamentti päättää myös eurooppalaisen arjen kysymyksistä kuten siitä, pääseekö Tallinnasta Berliiniin helposti yöjunalla. Vihreät tekevät europarlamentissa töitä parempien junayhteyksien, kuluttajien oikeuksien, yhdenvertaisuuden ja luonnonsuojelun puolesta.

Vihreät lähtevät eurovaaleihin ykköskentällä, koska eurovaalit ovat meille tärkeät vaalit. Pelkästään hyvistä helsinkiläisistä ehdokkaista on suorastaan runsauden pula.

Eurovaalit järjestetään sunnuntaina 7.6. Ennakkoäänestys kotimaassa 27.-30.5. ja 1.- 2.6. ja ulkomailla 27.-30.5.

Vihreät eurovaaleissa 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *