« Kaikki artikkelit

Vihreille kaksi paikkaa eurovaaleissa – kiitos!

Jännittävä vaali-ilta päättyi riemuun: Vihreät saivat tavoittelemansa kaksi paikkaa Euroopan parlamenttiin. Seuraavan viisivuotiskauden parlamentissa istuvat Satu Hassi ja Heidi Hautala.

Vihreät etenivät myös koko Euroopan unionin alueella: ryhmän koko kasvoi alustavien tietojen mukaan 43:sta 50:een (katso uuden parlamentin kokoonpano täältä) ja ryhmä kasvoi viidennestä suurimmasta neljänneksi.

Europarlamentin vihreä ryhmä tekee asiantuntevaa politiikkaa puhtaan ympäristön, ihmisoikeuksien, tasa-arvon, eläinten oikeuksien, suvaitsevaisuuden ja ilmastokriisin torjumisen puolesta. Europarlamenttiryhmämme Greens/EFA on ryhmistä yhtenäisin, ja vaaliohjelmammekin on yhteiseurooppalainen - äänesi ei mene hukkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *