« Kaikki artikkelit

3 päivää aikaa vaikuttaa

Mielestäni on aivan selvää, että Suomen tulevaisuus on paljon parempi, jos täällä ei rakennetta lisäydinvoimaa.

Suomalalaisista yli puolet on kanssani samaa mieltä, vaihtoehtojen puolella.

Asiasta päätetään tällä viikolla eduskunnassa. Asiasta äänestetään torstaina. On enää muutama päivä aikaa vaikuttaa eduskunnan päätökseen.

Vihreä eduskuntaryhmä on kokonaisuudessaan ja voimakkaasti ydinvoiman lisärakentamista vastaan, mutta nämä esitykset voivat kaatua eduskunnassa vain, jos erittäin monet muut kansanedustajat tekevät ydinvoimalle kielteisen päätöksen.

Nyt minä vetoan kaikkiin niihin ihmisiin, jotka suhtautuvat ydinvoimaan kielteisesti, että he olisivat yhteydessä omaan kansanedustajaansa, lähettäisivät sähköpostia, soittaisivat, olisivat aktiivisia Facabookissa, jotta kansanedustajat voisivat tehdä järkensä ja omatuntonsa mukaisen päätöksen ja äänestää kumoon kaksi ydinvoimalupaa torstaina eduskunnassa.

http://www.youtube.com/watch?v=cZu20sRJJtc

Kansanedustajien yhteystiedot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *