« Kaikki artikkelit

Onnea Miljöpartiet!

Lämpimät onnittelut sisarpuolueellemme Miljöpartietille kaikkein aikojen parhaasta vaalituloksesta. Puolue kasvatti kannatustaan hienosti yli kolmanneksella ja nousi Ruotsin kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi. Hyvä vihreät!

Miljöpartiet on halunnut modernioida Ruotsin muun muassa investoinneilla ratoihin, kestävään rakentamiseen ja kunnianhimoiseen ilmastopolitiikkaan, joka tuo uusia työpaikkoja. Nämä ovat tavoitteita, jotka jaamme heidän kanssaan. Uskon, että Miljöpartiet pystyy edistämään näitä asioita saamallaan kannatuksella.

Myös Euroopan Vihreät on onnitellut Miljöpartietia ja ilmaissut huolensa ruotsidemokraattien noususta.

---------

Hjärtliga gratulationer till vårt systerparti, Miljöpartiet, för en historisk valseger. Partiet ökade sitt stöd fint med en dryg tredjedel och växte till det tredje största partiet i Sverige. Vad fint för de gröna!

Miljöpartiet har strävat för att modernisera Sverige genom att bland annat investera i järnvägar, hållbart byggande och en ambitiös klimatpolitik som ökar sysselsättning. Dessa är våra gemensamma mål och jag tror att med det stöd Miljöpartiet fick är det möjligt att främja dem.

Även Europeiska Gröna Partiet har gratulerat Miljöpartiet och uttryckt sitt bekymmer gällande Sverigedemokraternas framgång.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *