« Kaikki artikkelit

13.10 Anni Vihreässä salongissa

Anni keskustelemassa HYY:n vihreiden ja Helsingin Vihreiden Nuorten järjestämässä Vihreässä salongissa Vanhan kuppilassa (Mannerheimintie 3) keskiviikkona 13.10. klo 18.30. Keskustelun aiheena on Demokratia EU:ssa - totta vai tarua?
Vihreässä salongissa kysytään, kenen intressit ajavat EU-politiikkaa. Miten lobbarit vaikuttavat politiikan sisältöihin ja päätöksiin? Mitä oikeuksia Lissabonin sopimus tuo tavalliselle EU-kansalaiselle? Toteutuvatko lupaukset demokratian vahvistamisesta käytännössä? Entä läheisyysperiaate? Karkaavatko päätökset kansalaisten arjesta yhä kauemmas?

Tilaisuudessa keskustelemassa työministeri Anni Sinnemäki, Eurooppanuorten puheenjohtaja Matti Niemi ja talouskirjailija Otto Bruun. Tilaisuuden juontaa vihreä kaupunginvaltuutettu Emma Kari.

Vihreä Salonki on urbaani tupailta, jossa väitellään, keskustellaan, ja kuunnellaan alustuksia. Tilaisuus on vapaamuotoinen, vilkas ja väittelevä. Ensimmäisille 30:lle tarjolla kasvisruokaa, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa! Tarjoilu alkaa jo 18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *