« Kaikki artikkelit

Eduskuntavaalit 2011

Olen Vihreiden puheenjohtaja, työministeri Anni Sinnemäki.

Ensi kevään vaaleissa Vihreät rakentavat rohkeasti uudistuvaa Suomea. Omat teemani ovat uudet työpaikat talouden muutoksessa, avoin, tasa-arvoinen Suomi ja luonnonsuojelu. Rakastan epäsäännöllisen muotoisia mäntyjä, uskon vahvasti peruskouluun ja suomalaisen yhteiskunnan kykyyn ratkaista ongelmia ja tahdon taloutta, joka tekee vähemmästä enemmän.

Olen hyvä tekemään monia juttuja, tykkään viiltävästä huumorista ja hyvistä poliittisista debateista.

Eduskuntavaalikampanjaa pyörittää tukiryhmä, jonka toimintaan olet lämpimästi tervetullut mukaan. Kysy lisää ja ilmoita itsesi sähköpostilistalle: tukiryhmän vetäjä Senja Laakso, senja.laakso@vihreat.fi.

Tule mukaan tekemään kaikkien aikojen parasta Vihreää vaalitulosta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *