« Kaikki artikkelit

Ero apulaiskaupunginjohtajan virasta

Tänään Helsingin valtuusto myönsi minulle eron apulaiskaupunginjohtajan virasta 1. kesäkuuta 2017 lähtien. Virkani on alusta lähtien ollut määräaikainen, mutta pyysin eroa kesäkuun alusta lähtien, koska olen asettunut ehdolle vaaleissa.

Helsingin Sanomat kirjoittaa alla olevassa artikkelissa työstäni. Olen otettu, että jutussa on arvioitu niin myönteisessä sävyssä tekemääni työtä kaupunkisuunnittelusta ja kiinteistötoimesta vastaavana apulaiskaupunginjohtajana. Olen tehnyt työtä innostuneena ja yhteistyötä hakien, koska rakastan kotikaupunkiani. On ollut todella hienoa saada tehdä työtä Helsingissä, jossa eri ryhmien välinen keskusteluyhteys on hyvä ja jossa poliittisten päättäjien ja virkamiesten välit ovat toisiaan arvostavat.

Olen pyrkinyt omassa tehtävässäni siihen, että nämä Helsingin toimintatapojen hyvät puolet vahvistuvat, siihen että kuuntelemme toistemme argumentteja, perehdymme asioihin ja totta kai myös siihen, että osaamme tehdä päätöksiä ja mennä eteenpäin.

On ollut mahtavaa olla mukana viemässä Helsinkiä kohti tulevaisuutta tällaisena aikana, kun on tapahtunut paljon ja sellaista joka todella katsoo eteenpäin. Helsinki investoi niin raiteisiin kuin päiväkotilapsiin.

Olen ylpeä työstäni. Olen myös sählännyt joitain asioita, kaikki ei ole aina mennyt täydellisesti, jotkut asiat olisivat toden totta voineet mennä paremmin, mutta silti minulla on tunne, että olen pystynyt keskittymään pääasioihin, olen tukenut alaisiani ja olen tehnyt töitä sen puolesta, että helsinkiläiset otettaisiin huomioon valtakunnallisessa päätöksenteossa.

Tällä kaupungilla on kaikki edellytykset olla yksi maailman parhaimpia. Kiitos kaikki tähänastisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *