« Kaikki artikkelit

Inarista Kaarinaan

Olen näissä vaaleissa toden teolla nähnyt Suomen ihanat tyypit! Eurovaalit ovat valtakunnalliset ja siksi ajattelin alusta lähtien, että haluan kampanjani aikana kiertää koko Suomen. Olen halunnut keskustella ihmisten kanssa Sodankylästä Kouvolaan ja Inarista Kaarinaan.

Vaalikampanjani teemat ovat ympäristö ja oikeudenmukaisuus. Olen halunnut kertoa ihmisille näistä teemoista ja siitä työstä, mitä Euroopan parlamentissa haluan tehdä. Olen halunnut kuulla mitä ihmiset näistä, ja kaikista muistakin asioista maan ja taivaan välillä ajattelevat.

Olen onnellinen siitä, että olen tehnyt tämän kiertueen, niin paljon olen nähnyt ja kuullut näiden viikkojen aikana. Ihmiset ovat tentanneet minua laajakaistayhteyksistä, pankkiunionista, Venäjästä, turvallisuuspolitiikasta ja rikkidirektiivistä. Olen myös saanut vastata ihmisille siihen tärkeään kysymykseen, miksi pyrin Euroopan parlamenttiin. Pyrin siksi, että minulle tärkeitä asioita, ilmastonmuutosta, ympäristönsuojelua ja eläinten asemaa ratkotaan juuri Euroopan parlamentissa.

Ihanaa on ollut myös se kannustus ja lämpö, jota olen kampanjan aikana kohdannut. Toijalassa pyydettiin tekemään töitä epäinhimillisen turkistarhauksen lopettamiseksi, poromiehet Vuotsossa pohtivat ahmoja, Jokelassa juttelin vanhojen naisten kanssa pankin puutteesta mutta lopulta myös elämästä, sen murheista ja iloista. Aloitin kiertueen Lapualta, jossa isä oli minua kannustamassa, Jyväskylässä juttelin vihreitä kannattavan rekkakuskin kanssa vähäpäästöisen ajon taidosta ja Joensuussa syvennyin aurinkoisena päivänä järvilohen suojeluun.

Suomi on eri puolilla maata omanlaisensa, mutta kaikkialla olen saanut kannustusta kampanjaan ja tulevaan työhön Euroopassa. Kiitos kaikki vihreät ja kiitos jokainen, joka on antanut niin tuimaa kuin aurinkoistakin palautetta isänmaan turuilla ja toreilla!

annikartta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *