« Kaikki artikkelit

Kaupunki rakentaa kuntoportaita!

Kasvava kaupunki rakentaa monenlaista, niin myös kuntoportaita!

Kuntoportaista on paljon iloa: ne ovat kaupunkilaisille tärkeitä liikuntapaikkoja, ja niiden huipulta aukeaa hienoja näköaloja kaupunkiin. Nykyisin Helsingissä on kuntoportaat Malminkartanonhuipulla, Paloheinässä sekä Länsi-Herttoniemessä.

Porrastreenin suosion kasvun myötä portaita on toivottu lisää. Tähän toiveeseen vastattiin, kun johtamani kaupunkiympäristölautakunta hyväksyi Helsingin uuden kuntoporrasohjelman.

Uusia kuntoportaita tullaan tulevan kymmenen vuoden sisään rakentamaan ympäri kaupunkia: Lauttasaareen, Alppikylään, Töölöön Mäntymäelle, Myllypuroon, Yliskylään, Pihlajistoon, Suutarilaan, Pitäjänmäkeen ja Vuosaareen. Lisäksi Herttoniemen ja Malminkartanonhuipun portaat kunnostetaan. Helsinki haluaa myös kuntoporrasasiassa olla tasa-arvoinen kaupunki, josta löytyy näitä suosittuja portaita eri puolilta kaupunkia.

Kuvassa vasemmalla Malminkartanonhuippu ja oikealla Myllypuron Alakivenpuisto, jossa muutamien vuosien päästä pääsee porrastreenaamaan!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *